facebook

Стало відоме ім’я рятувальника, який загинув під час пожежі на ринку у Харкові

17 березня на 31 році життя зупинилося серце нашого побратима, вогнеборця, пожежного-рятувальника 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини 3-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Харківській області сержанта служби цивільного захисту Олександра Подольського.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Харківській області у Facebook.

Він загинув під час виконання службових обов’язків, намагаючись загасити пожежу на найбільшому в Європі ринку та у прилеглих приватних будинках у Київському районі Харкова. Ця пожежа виникла внаслідок обстрілів з боку російських загарбників. Під час її гасіння ворог завдав повторних обстрілів, під час якого Олександр отримав численні осколкові поранення, які виявились не сумісними з життям.
“Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й інших людей, які знали Олександра.
Головне управління ДСНС України у Харківській області та вся чисельна родина рятувальників Харківщини висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті турботливого сина, гарного чоловіка, люблячого батька.
До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть… Нехай світла пам’ять про нашого побратима назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.
Вічна пам’ять!” – йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...