facebook

“Згоріло все”: відомий український музикант потрапив під обстріл окупантів

Український музикант та екс-лідер гурту “Тартак” Олександр Положинський, який напередодні війни з Росією підписав контракт із ЗСУ, потрапив під ворожий обстріл. У музиканта та його побратимів не залишилося особистих та робочих речей.

Про це Олександр Положинський розповів у своєму Фейсбуку.

За словами музиканта, з ним та його бойовими товаришами все гаразд, ніхто не постраждав. Але через обстріл згорів автомобіль, в результаті захисники втратили всі речі та техніку.

“У мене, та ще у багатьох хлопців згоріло все, в інших – лише частина речей. Добре постраждала також наша техніка – автомобілі та генератори. Щось знищено, щось виведено з ладу, щось тримається з останніх сил. Залишився тільки з тим, що було на мені. Майже все, подароване вами на день народження, і купа інших приємних, важливих і корисних речей, на жаль, стали попелом”, – розповів Положинський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сам артист має заощадження, але їх не вистачить, щоб покрити всі теперішні потреби. Тому музикант звернувся за допомогою до волонтерів та небайдужих українців.

“І, так, ми вже не на фронті, тому ви знаєте, хто перший у черзі. Ми собі потроху, вірю, доберемо”, – додав Положинський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...