facebook

“В області йдуть несамовитий дощ і осіння злива, синоптики кажуть про холод та мороз”: будуть шалена негода і туман

Заморозки, що вже сьогодні завітали в західну частину України, найближчими днями розповсюдяться далі. В деяких областях очікують дощі. Щоправда, до вихідних вони мають припинитися.

Як інформує “НВ”, до кінця тижня по всій Україні очікуються помірні дощі, прохолодні дні та холодні ночі. За прогнозом багатьох синоптиків, в неділю опади припиняться по всій країні та почне повертатися тепло.

У четвер, 17 жовтня, дощі вночі та вранці місцями пройдуть у південних, центральних та східних областях, вдень по всій території країни, за винятком Криму опади не передбачаються. Вночі та вранці місцями у західних та центральних областях тумани. Вітер переважно північний, 5 — 10 м/с, у західній частині змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, денна +8+13 градусів, у західних областях вночі заморозки до -3 градусів.

У п’ятницю, 18 жовтня, невеликі дощі пройдуть лише на крайньому сході та місцями у Криму, на іншій території країни під впливом антициклону очікується малохмарна погода без опадів. Вночі та вранці місцями можливий туман. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, денна +8+13 градусів, у західних та північних регіонах вночі заморозки до -3 градусів.

У суботу, 19 жовтня, невеликі дощі місцями пройдуть лише у Криму. На інших територіях країни утримається погода без опадів, Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, денна +8+13 градусів, у західних, центральних та північних регіонах вночі заморозки до -3 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У неділю, 20 жовтня, завдяки впливу антициклону, на всій території України опади не передбачаються. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, денна +9+14 градусів, у західних, центральних та північних регіонах вночі заморозки до -3 градусів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...