facebook

Розкрито секрет ТЦК: кому зараз шлють повістки Укрпоштою

Кому зараз шлють повістки Укрпоштою

Кому зараз шлють повістки Укрпоштою
Повістки поштою надсилають як тим, хто оновив свої військові облікові дані, так і тим, хто не з’являвся в ТЦК. Про це розповів начальник адміністративного відділу районного ТЦК у Києві.

Слід звернути увагу, що чоловіки матимуть три дні, щоб забрати повістку від ТЦК з пошти, а інакше буде штраф від 17 тисяч грн до 25,5 тисяч грн.

Тобто, якщо громадянин оновив військово-облікові дані, або не з’явився до ТЦК – то саме такі військовозобов’язані й можуть отримати повістку «Укрпоштою» найпершими, чи то, як точніше сказати – в першу чергу.

Як заявив начальник адміністративного відділу районного ТЦК у Києві, саме Міноборони обирає за допомогою засобів системи «Оберіг», хто буде підлягати оповіщенню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також, як підкреслили в ТЦК, що це не вони розсилають повістки, а Міноборони, а в їх роботу входять трохи інші обов’язки, серед яких підписання повісток електронним підписом, сформування даних про осіб, які оновили дані або проігнорували та не прийшли до ТЦК, тобто не з’являлися взагалі та інше.

Таким чином, в першу чергу повістки будуть отримувати не лише ті військовозобов’язані, що оновили свої дані через спеціальні застосунки, а й ті, хто проігнорував виклик до ТЦК.

Після отримання всіх списків від ТЦК – вирішувати, кому саме відправляти повістки вже будуть в Міноборони.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...