facebook

Звільнитися або визнати, що збрехав: петиція за відставку Зеленського набрала необхідну для розгляду кількість голосів

Петиція за відставку президента України Володимира Зеленського набрала понад 25 тис. голосів

Про це йдеться на сайті президента.

Петиція за відставку Володимира Зеленського з посади президента України, через порушення закону, набрала необхідну кількість голосів, понад 25 тис.

“18 квітня 2019 року в програмі “Право на владу” Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон. Цим він обнадіяв і здобув підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через чотири дні після тієї заяви. 7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував 5,1 млн грн доходів від погашення ОВДП і цим порушив закон “Про запобігання корупції”, – зазначив автор петиції.

“Ми, що підписалися нижче, закликаємо президента Володимира Зеленського виконати свою передвиборчу обіцянку і подати у відставку з посади президента України через порушення закону!.. Або визнати, що за чотири дні до другого туру він збрехав своїм виборцям”, – йдеться у зверненні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

8 липня на сайті президента з’явилась петиція щодо відставки з посади Володимира Зеленського, оскільки той публічно пообіцяв піти з посади, якщо порушить закон.
Політтехнолог, автор петиції, Віктор Уколов, заявив, що багато виборців вірили обіцянці президента України Володимира Зеленського, що якщо він побачить, що порушує закон, то піде у відставку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...