facebook

Хто частіше відмовляється від сексу: жінки чи чоловіки

Чоловіки частіше несуть відповідальність за відсутність сексу в шлюбі, тому що відчувають певний тиск, який зобов’язує їх виконувати подружні обов’язки.

Аналіз 64 досліджень сексуальних відносин подружніх пар виявив, що чоловіки частіше відмовляються від сексу, пише Journal of Sex Research.

Стереотипи про чоловічу сексуальність

До того ж як і у жінок, брак емоційного зв’язку або страх, що партнер вважатиме їх непривабливими, теж може перешкодити чоловічим проявам пристрасті по ночах.

Результати аналізу руйнують і інший стереотип – вони говорять про те, що жінки, а не чоловіки, частіше схильні відмовлятися від сексу, оскільки перебували в інтимних відносинах з цим партнером протягом тривалого часу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дослідження також показують, що емоційний зв’язок важливий для обох партнерів.

Чому чоловіки відмовляються від сексу

Чоловіки відчувають тиск з боку дружини, своєї дівчини або суспільства в цілому, тому що їх спонукають зробити перший крок і ініціювати сексуальні відносини, навіть якщо чоловіки цього не хочуть.

Чоловіки хвилюються з приводу того, що у них не виникне сексуального бажання або вони не зможуть зайнятися сексом, а це здатне зруйнувати любовні відносини.

Автори також приходять до висновку, що слід прийняти той факт, що при сексуальних відносинах бажання може накочувати хвилями – з приливами та відливами. Припущення про те, що у чоловіків сексуальне бажання вище, ніж у жінки, просто не підкріплюється конкретними даними.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...