facebook

Жорстоке вбивство дівчини-фармацевта в Одесі: стали відомі останні деталі злочину

Зловмисник завдав жертві 36 колото-різаних ножових поранень.

Поліцейські розповіли деталі жорстокого вбивства 21-річної дівчини-фармацевта, яке сталося 23 вересня в Одесі. Колишній працівник, звільнений у серпні цього року, вбив аптекарку, щоб украсти гроші.

Про це повідомили у Департаменті карного розшуку поліції України, працівники якого й затримали підозрюваного.

Посеред глубокої ночі чоловік зайшов в приміщення аптеки. У нього були борги перед банком та кредитними установами, тому він прийшов заволодіти коштами.

“Зловмисник, мабуть, вирішив, що пограбувати аптеку, в якій знаєш розташування кожної полички, не кажучи про сейф і “тривожну” кнопку — непоганий варіант”, — написали у департаменті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але на перешкоді у чоловіка стала дівчина-фармацевт. Зловмисник завдав жертві 36 колото-різаних ножових поранень, від яких вона померла на місці. Ліквідувавши “перешкоду”, чоловік відчинив сейф і викрав 70 тисяч гривень.

Затриманому вже повідомлено про підозру. Наразі правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, вчора, 23 вересня, в одеській цілодобовій аптеці вбили дівчину-фармацевта. В місті оголосили план-перехоплення. Одеська пресслужба поліції повідомляла, що гроші з каси не зникли, а деталі розкриття злочину не розкривали. Згодом у карному розшуку розповіли, що підозрюваного все ж таки затримали. Мотив вбивства був корисливий.

Знайомі загиблої розповіли, що дівчина ще навчалася в університеті, планувала вступати до комп’ютерної академії і була світлою людиною.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...