facebook

У страшній катастрофі під Чугуєвом загинуло 26 осіб: де і коли пройде прощання

Стало відомо місце і час прощання з загиблими у страшній катастрофі

25 вересня в Чугуєві в результаті катастрофи військового літака Ан-26 загинули 26 осіб, включаючи молодих курсантів і офіцерів. У трагічну подію пережив тільки один хлопець, який після аварії розповів все, що зміг згадати про катастрофу транспортного засобу. Де і коли ховатимуть загиблих у страшній аварії – розповів начальник регіонального відділення інформаційного агентства АрміяInform Віталій Саранцев.

Як повідомляється, церемонія прощання з загиблими в авіакатастрофі під Чугуєвом військовослужбовцями та курсантами відбудеться на Меморіалі слави (Білгородське шосе) в Харкові у вівторок, 29 вересня. Він зазначив, що церемонія призначена на 9:00 29 вересня.

Мешканці Харкова продовжують нести квіти, іграшкові літачки, лампадки в головний корпус Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба (вул. Сумська), також мешканці регіону везуть квіти на місце катастрофи. На сайті університету повідомляється про те, що проводжати в останню путь у вівторок будуть тільки одного курсанта, який помер в лікарні – Вільхового Віталія. Про те, коли будуть похорони решти загиблих поки не повідомляється.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...