facebook

Загиблого на Донбасі під час пожежі десантника Артема Бондаренка поховають 2 жовтня в Дніпрі.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляється в Фейсбуці бригади.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляється в Фейсбуці бригади.

У повідомленні зазначається: “Зранку о 10.00-10.30 прощання відбудеться за адресою м. Дніпро вул. Моніторна, 5. Після цього, об 11-00 вирушаємо до Алеї Героїв (біля будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації), де запланована прощальна церемонія.
Поховають загиблого героя на Краснопільському кладовищі о 12.00.

З початком російсько-української війни, у пекельному 2014 році, Артем один з перших добровільно поповним ряди Збройних Сил України. За роки служби, старшина Бондаренко у складі свого десантного підрозділу, брав участь у найзапекліших боях на Донбасі: Донецький аеропорт, Авдіївська промзона, Піски, Станиця Луганська…

Життя десантника обірвалося під час ліквідації страшної пожежі на Луганщині, в районі проведення операції Об’єднаних сил. Артем в умовах сильної пожежі здійснював евакуацію військового майна, проте стихія не залишила десантнику шансів на спасіння.
Артем був чесною, порядною людиною, справжнім патріотом, вірним своєму слову та своїй державі. У колективі користувався не тільки повагою, а був прикладом для підлеглих, прикладом честі, героїзму та витримки!”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...