facebook

Втекла під ліжко: на Львівщині жінка застрелила двох доньок і наклала на себе руки

В одному із сіл Старосамбірського району у Львівській області жінка застрелила двох доньок віком 5 та 9 років і вчинила самогубство.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, 29 вересня близько 22:30 жінка, котра мешкала у садибі, здійснила два постріли з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.

Відзначається, що тіла 36-річної жінки та її доньок з вогнепальними пораненнями виявили на території відпочинкового комплексу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ з приміткою “самогубство” та п.1, п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) ККУ.

У поліції розкрили подробиці вбивства жінкою у Львівській області двох своїх дочок, після якого вона наклала на себе руки. Діти ще не спали і менша, навіть,  намагалася врятуватися  і втекла від мами під ліжко.

Також вона нібито була моделлю в минулому. Журналісти знайшли її профіль в Facebook, який, за їхніми даними, належав жінці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...