facebook

ООС: На Донбасі п’ять порушень за добу

На ділянках поблизу селищ Водяне та Мар’їнка противник вів вогонь зі стрілецької зброї і протитанкового ручного гранатомета.

Незаконні збройні формування п’ять разів порушили режим припинення вогню за минулу добу 3 жовтня. Про це в неділю, 4 жовтня, повідомив штаб операції Об’єднаних сил.

Стрілецьку зброю противник застосовував у районі селища Майорськ, гранатомети різних систем – неподалік від Причепилівки і Новоселівки Другої.

На ділянках поблизу селищ Водяне та Мар’їнка противник вів вогонь зі стрілецької зброї і протитанкового ручного гранатомета.

Бойових втрат і поранень в результаті обстрілів серед особового складу ООС не було. У відповідь на провокації супротивника українські військові зброю не застосовували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З початку поточної доби, 4 жовтня, в зоні проведення ООС порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. “По всій лінії розмежування спостерігається тиша”, – йдеться в повідомленні штабу ООС.

За минулу добу українські військові відремонтували 10 будинків, на шести об’єктах роботи тривають. Крім того, саперами ДСНС знешкоджено понад 4 га території в прифронтовому районі і передано на знищення 64 знайдених вибухонебезпечних предмети.

Як повідомлялося, за попередню добу сепаратисти чотири рази відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі. Втрат серед особового складу ООС не зафіксовано.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...