facebook

Митрополит Онуфрій: Господь посилає милості дітям заради молитов батьків (відео)

Про це Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій сказав у своїй проповіді в Неділю після Воздвиження, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятель нагадав Євангельську притчу про зцілення дочки хананеянки (Мф. 15, 21-28) та відзначив, що саме міцна щира віра матері врятувала дитину.

За словами Блаженнішого владики, молитва матері має велику силу. «Дочка не молилася за себе, хананеянка молилася за свою дочку, – і Господь зцілив дочку заради світу й молитви матері», – сказав він.

Його Блаженство зазначив, що Свята Церква говорить у Таїнстві вінчання про те, що «молитвы родителей утверждают основания домов», тобто на молитві батьків грунтується щастя нащадків і всього дому.

«Батьки мають дерзновіння перед Богом молитися за своїх дітей. Тому Господь часто посилає милості дітям заради молитов батьків», – додав Архіпастир.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас Блаженніший Митрополит Онуфрій дав настанову дітям, що вони повинні ставитися з повагою до своїх рідних, поважати, не ображати та допомагати їм. «Така Божа наука», – підкреслив він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...