facebook

“Казав, що це має статися…”: кохана курсанта, який згорів на АН-26, зробила моторошну заяву (фото)

Один із курсантів, які напередодні згоріли під час аварії Ан-26 у Чугуєві, Артем Дудла попереджав рідних про трагедію. Хлопець казав коханій дівчині Євгенії, що з ним може статися щось погане.

Про це пише ТСН.

Так, зазначається, що загиблому курсантові був тільки 21 рік.

Кохана в інтерв’ю ЗМІ говорила про нього дуже емоційно, називала точні дати і навіть вказувала тривалість телефонних дзвінків. Упродовж всієї розмови вона тримала в руках гумку для стирання олівця у формі качки, яку їй подарував Артем.

Дівчина розповіла, що раніше хлопець казав, ніби ця качка асоціюється з нею. І в останній момент зазначив, що відчуває – коли не візьме цю качку зі собою, з ним станеться щось погане.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Родичі хлопця кажуть, що він завжди був з усмішкою на устах і в хорошому настрої. Марив небом. Мріяв стати пілотом, але не набрав достатньо балів на іспитах, відтак пішов вчитись на штурмана.

В день смерті, перед самим польотом курсант написав дівчині, що дуже хоче додому у відпустку. Вже ввечері дівчина не змогла дотелефонуватися до нього.

Тим часом друг Артема заявив, що напередодні трагедії вильоти кілька разів відкладали через технічні проблеми. Хоча тоді тривоги це не наганяло.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...