facebook

Жінка жорстоко побила 4-річну дівчинку, дитина в реанімації без свідомості

Жінка жорстоко побила 4-річну дівчинку, дитина в реанімації без свідомості

Нещодавно, а саме 7 жовтня о 19:30 годині в Хмельницький РВ зателефонував черговий лікар обласної дитячої лікарні. Медик повідомив, що з одного із сіл району до них в реанімацію без свідомості з численними тілесними ушкодженнями доставили 4-річну дівчинку.

Повідомляє Це моя Україна з посиланням на Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Поліцейським вдалось встановити, що постраждала дитина разом з сестричкою були вилучені з сімї та проживали в дитячому будинку. Однак, 34-річна мати дітей нещодавно вчергове вийшла заміж та повернула дівчаток через суд.

Жінка намагалась переконати полісменів, що в молодшої сестрички після повернення з дитячого будинку почались епілептичні напади та тілесні кшкодження дівчинка отримала після чергового загострення. За словами вихователів дитячого будинку у якому виховулалась постраждала дитина, нічого подібного у дівчинки не простежувалось.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відповідні спеціалісти які огланули дитину, зійшлись на думці, що такі травми вона могла отримати лише від умисного нанесення тілесних ушкоджень.

Станом на сьогодні 4-річна дівчинка так і не прийшла до свідомості. Лікарі борються за її життя. Слідчі вже оголосили її матері про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. До речі, раніше жінка вже притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...