facebook

В Україну йде відчутне похолодання: Синоптики розповіли, коли чекати заморозків

Наприкінці тижня температура опуститься до +5 градусів удень

В Україні наприкінці тижня, 16-18 жовтня, очікується похолодання: температура повітря поступово знизиться до +5…+12 градусів, а вночі можливі заморозки. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

За її словами, 14 жовтня, на Покрови та на День захисника України, в Україні протримається тепла погода. Найвища температура повітря очікується у східних та південних областях — 19-24 градуси вище нуля.

Тоді як у західних регіонах буде прохолодніше. Зокрема, там стовпчики термометрів піднімуться до +9…+14 градусів. У Карпатах температура повітря очікується у межах нуля градусів і нижче.

У центральних областях України синоптик спрогнозувала від 15 до 23 градусів вище нуля. За її словами, найтепліше буде у Дніпрі та районах, а найнижча температура – у Вінницькій області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас у північній частині країни 14 жовтня очікується від +15 градусів (у Житомирській області) до +20 (у Сумській області). Швидкість вітру південно-західного напрямку становитиме 5-12 метрів за секунду.

“Дощі можливі на крайньому заході України, а в Карпатах навіть є ймовірність снігу (на карті рожева плямочка). У більшості областей завтра втримається переважно суха погода, хіба що тумани зволожуватимуть повітря й хризантеми)”, — зазначила Діденко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...