facebook

“3гоpілa за лічені дні”: Ввечері від ковіду зaгинyлa відома українка. Велика втрата для країни, сльози

У Харкові померла Інна Янголенко – добровільна учасниця АТО і дружина екс-комбата батальйону поліції особливого призначення “Слобожанщина”.

У Харкові померла Інна Янголенко – добровільна учасниця АТО і дружина екс-комбата батальйону поліції особливого призначення “Слобожанщина”.

Про це повідомила волонтер Олена Ловчиновська.

За її словами, Інна Янголенко померла в ніч з 11 на 12 жовтня. Раніше жінка була поранена під час вибуху в Харкові в 2015 році, постраждали легені.

“У 2014 ВОНА, БУДУЧИ ЦИВІЛЬНОЮ ЛЮДИНОЮ, ПІШЛА ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ. ВОНА ЗАВЖДИ БУЛА ПОРУЧ З ЧОЛОВІКОМ. НЕ ПОБОЯЛАСЯ І ВИРУШИЛА З БАТАЛЬЙОНОМ В АТО. У 2015 МАШИНУ, В ЯКІЙ ЗНАХОДИЛИСЯ АНДРІЙ ТА ІННА ЯНГОЛЕНКО, ПІДІРВАЛИ. ТОДІ, ОТРИМАВШИ ЧИСЛЕННІ ПОРАНЕННЯ, ІННА БУКВАЛЬНО ПОВЕРНУЛАСЯ З ТОГО СВІТУ. У НИХ ДВОЄ ПРЕКРАСНИХ СИНІВ, ЯКІ ЛЮБЛЯТЬ УКРАЇНУ, – ПОВІДОМИЛА ОЛЕНА ЛОВЧИНОВСЬКА В FACEBOOK. – ЛЕГЕНІ ІННИ СИЛЬНО ПОСТРАЖДАЛИ ПІД ЧАС ВИБУХУ І НЕ ВИТРИМАЛИ ЦЮ НОВУ ІНФЕКЦІЮ COVID. СТРАШНА ВТРАТА ДЛЯ РОДИНИ, ДРУЗІВ І УКРАЇНИ. ДУЖЕ СПІВЧУВАЮ МАМІ ІННИ,   ЧОЛОВІКОВІ АНДРІЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ І СИНАМ. ТРИМАЙТЕСЯ “.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прощатися з Інною Янголенко будуть о 13:00 у середу, 14 жовтня, на Алеї Слави на 18-му міському кладовищі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...