facebook

Від COVID-19 помер ексчоловік блогерки Софії Стужук. Раніше вона розповідала, що коронавірус — це як грип

Від ускладнення COVID-19 помер блогер Дмитро Стужук — колишній чоловік однієї з найпопулярніших блогерок українського Instagram Софії Стужук. Вона розповіла, що спочатку він впав у кому, потім пережив клінічну смерть, після чого його серце зупинилося.

«Коронавірус — не небезпечне захворювання для тих, хто здоровий, але у Діми пішло ускладнення на серце, у нього проблеми з серцево-судинною системою… Діми більше немає з нами, його серце не витримало», — написала колишня дружина Софія.

Минулого тижня чоловік розповів, що відчув себе погано ще під час відпочинку в Туреччині, але дізнався про хворобу вже в Україні.

«Погано мені стало на другий день в Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. При цьому трохи болів живіт. Наступного дня почав з’являтися кашель, але температури ніякої не було. Особливих симптомів хвороби теж не було, тому я подумав, що це можуть бути наслідки після заняття спортом, зміни клімату і харчування ну і плюс сон під кондиціонером. Після повернення з Туреччини я відразу ж пішов здавати різні аналізи, робити УЗД і про всяк випадок вирішив пройти тест на COVID. Він виявився позитивним», — пригадував блогер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спершу лікарі наполягали на госпіталізації, але він вирішив проходити лікування вдома. Пояснював своє рішення тим, що «лікарня повністю забита людьми, деякі з них живуть в коридорі; харчування ніякого, паперу нема, столових приборів теж». Через низький рівень кисню в крові, Дмитру видали кисневий апарат.

«З огляду на всі ці фактори, я вирішив, що мені буде зручніше і комфортніше перебувати у себе вдома, де у мене є всі умови для нормального лікування. Зрештою я завжди можу звернутися в потрібні служби… Я теж думав, що немає ніякого ковіду, і це все відносно. Поки сам не захворів. COVID-19 — хвороба не ефемерна! І важка», — писав блогер, розповідаючи про свій стан.

Два дні тому Дмитро написав на своїй сторінці, що йому здається, що пік хвороби вже позаду і незабаром він піде на поправку.

Проте 15 жовтня його терміново госпіталізували через погіршення стану. Його одразу забрали до реанімації й він був без свідомості.

У березні цього року Софія Стужук присвятила коронавірусу пост у своєму Telegram. Тоді вона писала відверту конспірологію, яка не мала нічого спільного з реальністю. Так, вірус, на її думку, був «штучно створений у 2015 році».

«Без сумніву, він минає не дуже приємно. Але небезпека відверто перебільшена. Він не набагато страшніший за звичайний грип, насправді. Вірус мені не страшний», — писала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...