У Харкові у страшній ДТП загинули підполковник ДСНС із 15-річною донькою. Фото та відео

У середу, 21 жовтня, під Харковом на Окружній дорозі в районі Екопарку зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. У ДТП загинув підполковник ДСНС в Харківській області Дмитро Азарєнков і його 15-річна дочка Анастасія, які їхали в “Ланосі”. Водій “Тойоти” вижив.

У середу, 21 жовтня, під Харковом на Окружній дорозі в районі Екопарку зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. У ДТП загинув підполковник ДСНС в Харківській області Дмитро Азарєнков і його 15-річна дочка Анастасія, які їхали в “Ланосі”. Водій “Тойоти” вижив.

Про це OBOZREVATEL повідомило джерело в правоохоронних органах. Telegram-канал “ВЕХА” пише, що водій Toyota – син колишнього співробітника ДАІ. До того ж чоловік нібито був п’яним (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

Заступник начальника облуправління ДСНС Анатолій Торяник для “Суспільного” повідомив, що загиблий чоловік – начальник 32-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС Харківщини.

Додамо, що пресслужба ГУ НПУ в Харківській області повідомила, що аварія трапилася близько 06:40 в районі розвилки автодоріг Київ – Харків – Довжанський та Харків – Бєлгород.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На автотрасі відбулось лобове зіткнення автомобілів ЗАЗ та Toyota. Попередньо встановлено, що іномарка рухалася зі сторони міста Дергачі в напрямку Салтівського шосе. Авто виїхало на зустрічну смугу руху, де зіткнулося з автомобілем ЗАЗ. У результаті автопригоди на місці ДТП загинули 41-річний водій та 15-річна пасажирка легковика ЗАЗ, – вказано в інформації.

У Toyota перебували два чоловіки – 21 та 19 років. Вони не постраждали та відмовилися від госпіталізації. За попередньою інформацією, молодики перебували у стані алкогольного сп’яніння.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

5 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

5 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

8 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

8 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

11 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

13 години ago