facebook

Без дітей, зі своїми ручками та антисептиками: Шмигаль нагадав про карантинні правила на виборах 25 жовтня

Місцеві вибори в Україні пройдуть 25 жовтня. 

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль закликав українців під час голосування 25 жовтня, коли відбудуться місцеві вибори, у зв’язку з пандемією коронавірусу приходити без дітей на дільниці та брати з собою власні ручки.

Про це очільник уряду сказав на позачерговому уряду 21 жовтня.

Зокрема, Шмигаль радить для мінімізації поширення коронавірусу носити маску на виборчій дільниці; дотримуватися дистанції; користуватися антисептиками; показувати паспорт членам комісії, не передаючи його до чужих рук; брати з собою власні ручки; дітей залишити вдома.

“Ми маємо з вами усвідомити, що немає нічого важливішого, ніж безпека під час голосування. Я прошу усіх українців дотримуватися простих правил: носити маску на виборчій дільниці, тримати соціальну дистанцію, ще одне нестандартне прохання – за можливістю беріть із собою свою власну ручку, не беріть неповнолітніх дітей задля їхньої та вашої безпеки. Впевнений, що це дуже важливо. Використовуйте антисептики, “до” і “після” відвідування дільниці. Демонструйте свій паспорт членам комісії не передаючи його до чужих рук”, – сказав голова Кабміну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше міністр охорони здоров’я України Максим Степанов пояснив, що  25 жовтня кожного українця, який прийде на виборчу дільницю, щоб проголосувати, перед входом мають опитувати про наявність симптомів респіраторних захворювань. Хто матиме ознаки респіраторної хвороби, або підвищену температуру, повинні залишити приміщення.

Як відомо, вибори до місцевих органів самоврядування відбудуться вже цієї неділі, 25 жовтня 2020 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...