facebook

Викинула дитину, а потім стрибнула сама? Ексклюзивні подробиці загибелі матері з донькою у Києві

У Солом’янському районі Києва 22 жовтня з вікна своєї квартири, розташованої на 9 поверсі, випали 29-річна Олександра Нерубаєва разом зі своєю 6-річною дочкою Софією. Через важкі травми обидві вони померли на місці.

Постійні нічні скандали

Літній чоловік, який торгує у двох метрах від трагедії розповів, що опинився мимовільним свідком смерті матері та дитини – ніякого крику не було, а “тільки гучний звук падіння”. Люди відразу кинулися до них і викликали швидку допомогу, але жінка та дівчинка померли практично миттєво.

За його словами, він знає цю сім’ю дуже давно – загибла ніде не працювала, а батько її дитини пішов із сім’ї.

“Раніше постійно бачив її з чоловіком, а потім він її кинув, і Саша жила сама з дівчинкою. Жінка тривалий час ніде не працювала, але їй періодично допомагала мама та сестра – бачив, як носили великі сумки. Особисто з нею ніколи не спілкувався, але ось її мати Женя іноді сиділа поруч зі мною та продавала ягоди. Нічого поганого сказати про них не можу”, – розповів чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас сусідка, яка проживає в одному під’їзді із загиблою, розповіла, що родина вважалася проблемною і ночами у них постійно виникали скандали. За її словами, окрім Олександри і її дочки, у квартирі також проживала мати, сестра і ще одна дитина.

“У мене були з ними проблеми через їхні нічні крики. Я неодноразово їх попереджала, що буду викликати поліцію, але вони обіцяли, що виправляться і постараються поводитися нормально. Іноді приходив батько дочки і тоді скандали спалахували з новою силою”, – уточнила вона.

Більшість сусідів не знають, що стало причиною такого вчинку жінки, але допускають, що це могла бути депресія через безгрошів’я або скандали в сім’ї.

“Може. хтось погарячкував у розмові та міг дорікнути її, що вона не працює. Не знаю, вони були нетовариські”, – додав один із сусідів.

Нещасний випадок чи навмисне вбивство?

За словами начальника поліції Києва, генерала Андрій Крищенка, за фактом загибелі жінки та дитини було відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

“Поки що ми не може дати остаточні висновки щодо цієї події – це нещасний випадок або навмисне вбивство… У неї були певні проблеми життєвого плану”, – розповів Крищенко.

Джерело OBOZREVATEL в правоохоронних органах повідомило, що на час трагедії у квартирі перебував один із родичів, і зараз правоохоронці спілкуються з ним, намагаючись відтворити всю картину події. Нібито жінка спочатку викинула дівчину, а потім стрибнула за нею.

Наш співрозмовник додав, що Олександра розлучилася з чоловіком у 2018 році, проживши з ним у шлюбі близько 5 років.

Крім того, за словами сусідів, на місці трагедії були мати Олександри і батько загиблої Софії, який постійно повторював, що його позбавили єдиної дитини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...