facebook

Ридає все село, двох дітей, які пішли в гості знайшли мертвими: страшні деталі трагедії

У селі Голодьки Вінницької області внаслідок отруєння чадним газом померли двоє дітей віком 3 і 5 років та 75-річний чоловік, який приймав дітей як гостей в своєму будинку. Єдина, хто вижила, бабуся двох онуків, нині вона в реанімації.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Ночували у сусіда
Того дня до 75-річного чоловіка прийшла в гості сусідка з двома онуками — трирічною Софією та п’ятирічним Назаром — і залишилась ночувати. У самої жінки чоловіка не було. Господар, аби зігріти хату, поставив на газову плиту саморобний обігрівач.

“В результаті кипіння конфорка загасла, і стався витік газу. Вони полягали спати і під час сну отруїлися”, — повідомив начальник Хмільницького відділу поліції Валерій Романюк.

Вижила лише одна жінка
Забили на сполох родичі, які не змогли додзвонитись до своїх близьких. Коли вони прийшли до хати, живою була лише жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми надали допомогу, (літня жінка. — Ред.) була госпіталізована в реанімаційне відділення, а сьогодні переведена на штучну вентиляцію легень. Її підключили і наразі апарат дихає за неї. Вона в комі 3-го ступеня, стан вкрай важкий”, — розповів головний лікар Хмільницької ЦРЛ Василь Залевський.

Батьки дітей на заробітках
59-річна Галина сама виховувала онуків. Батьки Софійки та Назарчика зараз у столиці на заробітках.

“Вони (батьки загиблих дітей.— Ред.) поїхали в Київ, батько був, а мама тільки поїхала. Вона (бабуся. —Ред.) дітей жаліла, наглядала, поки…”, — каже родичка Галина Провізіон.

Біля будинку, де сталася трагедія, кореспондент ТСН зустрів сина загиблого чоловіка. Чому батько опалював хату саморобним обігрівачем і чи було там інше опалення, він розповідати не захотів.

Загиблих чоловіка і дітей ховатимуть у селі завтра, 23 жовтня. В поліції справу розслідують як нещасний випадок. Тим часом медики, які борються за життя 59-річної жінки, жодних прогнозів не дають. Її стан тяжкий, адже легені повністю уражені.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...