facebook

На Волині померла молода дівчина, котра стала інвалідом через помилку лікарів (фото)

На Волині померла молода жінка, котра через помилку лікарів стала інвалідом.

Про історію 25-річної Ілони у соцмережі повідомила Galyna Tsymbal-Kovbasa.

Вночі, 29 жовтня, кареті “швидкої” допомоги вдалося завезти Ілону до Волинської обласної інфекційної лікарні, сатурація впала до 64 поділок. Дівчина знаходилась в реанімації під киснем”, − йдеться у дописі.

“Дехто з Вас мене запитував, що ж трапилося з дівчиною. В чому причина інвалідності?

Ілона народилася абсолютно здоровою. Але одна помилка лікаря і вона отримала інвалідність на все життя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В 1 рік і 3 місяці дівчинка захворіла на менінгіт. Лікар не побачив цього… не призначив вчасно лікування і за ніч вона ледь не згоріла. Далі – прийом гормональних препаратів, аби її врятувати. А згодом в Ілони з’явилися ще й епілепсія та діабет. Одним із наслідків чого стало надмірне зростання ваги. Зараз – близько 200 кг.

Тато залишив родину, коли дівчинка була зовсім маленькою. Йому було байдуже до неї і тоді, і зараз. Мама після розлучення почала зловживати алкоголем.

Мамина сестра – Ліда, на той час жила і працювала в Італії. Непогано складалося особисте життя. Одна телефонна розмова з Ілоною допомогла їй зрозуміти, що сестра не може дитину добре доглядати. І жінка відмовилася від життя за кордоном. Ще через кілька років померла мама дівчини і вони залишилися тільки вдвох.

62-річна Ліда доглядає племінницю вже 15 років. З кожним днем їй це стає робити важче. Зараз найбільше молиться за те, щоб дівчина одужала”, − повідомляє жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...