facebook

Медсестра тягала дітей за волосся і била їх по обличчю “щоб не шуміли”

Нещодавно в Інтернеті з’явилося відео суворих методів лікування в туберкульозній лікарні, яка розташовується в Новосибірську. Матеріал був розміщений на Youtube.

На ньому можна помітити, що медсестра заходить в палату разом з маленькою дитиною, після чого бере його за волосся і кидає на ліжко. Потім же вона б’є його по обличчю, щоб він перестав шуміти.

Автор відеозапису заявляє про те, що таке відбувається не вперше і не з однією дитиною, проте представників поліції погрожували викликати саме через зйомки в палаті. Проте, відомо, що дану медсестру вже відсторонили від роботи після інциденту.

Її збираються звільнити, про що повідомили в регіональному Міністерстві охорони здоров’я: “для розслідування інциденту, що стався у філії ГБУЗ НСО “Державна обласна Новосибірська клінічна туберкульозна лікарня” зараз створена спільна комісія МОЗ Новосибірської області та Уповноваженого з прав дитини в Новосибірській області надії Болтенко. Медична сестра відсторонена від роботи, готується наказ про її звільнення. За результатами перевірки буде дана правова оцінка діям медичної сестри. З повагою, МОЗ Новосибірської області”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...