facebook

На Донбасі поранили воїна ЗСУ

У середу, 11 листопада, російські терористи на Донбасі знову зірвали проголошене перемир’я, внаслідок чого воїн Збройних сил України зазнав вогнепального поранення.

У середу, 11 листопада, російські терористи на Донбасі знову зірвали проголошене перемир’я, внаслідок чого воїн Збройних сил України зазнав вогнепального поранення.

Як повідомили у пресслужбі Операції Об’єднаних сил у Facebook, захисника одразу доправили до лікувального закладу, де йому надали належну медичну допомогу. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Зокрема, окупанти влаштували стрілянину неподалік населеного пункту Кам’янка. Терористи били по позиціях ЗСУ зі стрілецької зброї та великокаліберного кулемета.

Про зухвалі дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців оперативно було повідомлено представників ОБСЄ через Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що стосується минулої доби, 10 листопада, то на більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Водночас два факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ та її найманців зафіксовано поблизу Водяного. На цій ділянці в обідній час противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а ввечері застосував міномет калібру 82 міліметри. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було.

Що ж стосується втрат окупантів, то вони, за даними на сторінці офіцера ЗСУ Сергія Нещадима у Twitter, склали дві особи.

“Втрати “орків” за10 листопада склали дві особи: безповоротні – один (4 ОМСБр 2 АК, небойовий, обставини уточнюються), санітарні – один (7 ОМСБр 2 АК, небойовий в наслідок підриву на НВП)”, – написав захисник.

“Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими захисниками. Підрозділи Збройних сил України та інших складових сил оборони продовжують виконувати завдання за призначенням. Слава Україні!” – наголосили у штабі ООС.

Тим часом Командування Об’єднаних сил ЗСУ зосередилося на заходах колективної підготовки за стандартами НАТО. Як повідомили у пресслужбі ОС ЗСУ на Facebook, наразі особовий склад нарощує спроможності та злагодженість у роботі під час командно-штабних тренувань.

“Військовослужбовці відпрацьовують питання управління угрупуваннями військ (сил) у ході оборонних операцій з проведенням контрнаступів на напрямках вторгнення противника та виконують завдання із стабілізації обстановки в смугах відповідальності”, – розповів командувач ОС ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...