facebook

Ворог за добу чотири рази порушив режим припинення вогню на Донбасі, бойових втрат немає, – штаб ОС

За минулу добу російські найманці на Донбасі чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях, від початку поточної доби зафіксовано один обстріл у районі Кам’янки. Втрат серед українських воїнів немає.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні пресцентру ОС у Facebook.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні пресцентру ОС у Facebook.
За даними штабу, упродовж минулої доби, 12 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців. Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, неподалік населених пунктів Новолуганське та Авдіївка противник вів вогонь із гранатометів різних систем. У районі Водяного ворог двічі впродовж доби відкривав вогонь, застосовуючи стрілецьку зброю та станковий протитанковий гранатомет.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Від початку поточної доби, 13 листопада, проголошений режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили 1 раз у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” неподалік населеного пункту Кам’янка. На цій ділянці ворог застосував міномет калібру 82 міліметри. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає”, – повідомили в пресцентрі ОС

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...