facebook

Негода: рятувальники кажуть, що ситуація під контролем

У Державній службі з надзвичайних ситуацій заявляють, що після  рясних снігопадів в більшості областей України ситуація наразі повністю контрольована: відбувається розчищення під’їздів та відновлення електропостачання до окремих населених пунктів.

Про це в понеділок на брифінгу наслідків негоди на території України заявив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

630_360_1479055556-4686

“На цей час ситуація повністю контрольована.Рух на автомобільних шляхах загального користування забезпечено. Повітряний, залізничний, морський транспорт працюють у штатному режимі”, – сказав Чечоткін.

За його словами, наразі триває розчищення під’їздів до окремих населенних пунктів у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Рівненській, Київській, Чернігівській областях. Крім цього, тривають роботи з відновлення електропостачання до 988 населених пунктів, знеструмлених увнаслідок спрацювання систем захисту.

«Всі органи виконавчої влади в цілому впоралися із завданнями, не допущено виникнення масштабних надзвичайних ситуацій на території держави, значних порушень в роботі об’єктів інфраструктури, утворення масштабних заторів на автомобільних дорогах», – зазначив Чечоткін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними ДСНС, через активний циклон складні погодні умови було зафіксовано в 15 областях України: це Одеська, Рівненська, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Полтавська, Вінницька, Сумська, Тернопільська, Чернівецька, Чернігівська, Черкаська, Хмельницька області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...