facebook

“Доки не стане останньою”: з’явилося відео страшних “розваг” молодика, який влаштував смертельну аварію в Києві

Молодий кермувальник таксі, який влаштував смертельну аварію на Окружній у Києві в п’ятницю 13 листопада, раніше хизувався у мережі швидкою і небезпечною їздою.

Молодий кермувальник таксі, який влаштував смертельну аварію на Окружній у Києві в п’ятницю 13 листопада, раніше хизувався у мережі швидкою і небезпечною їздою. Про це пише місцевий паблік “Київ оперативний”, публікуючи запис зі сторінки чоловіка.

Так, видання розшукало “Інстаграм”-акаунт винуватця ДТП і помітило там шокуючий запис. На роликові чоловік показує, як летить містом на шаленій швидкості, перетинаючи смуги руху та маневруючи.

“Зупинись, поки зупинка не стане останньою”, – коментує хлопець свій допис.

Смертельна ДТП сталася вранці у п’ятницю, 13 листопада, на Окружній — на зупинці громадського транспорту навпроти Електронмашу. Автомобіль служби таксі “Болт” злетів з дороги, протаранив “Хюндай” і врізався у кіоск. З’явилася інформація про кількох загиблих і постраждалих.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За попередньою інформацією, водій таксі маневрував між смугами, не впорався з кермуванням і влетів у зупинку.

Свідки ДТП заявили, що авто мчало на високій швидкості.

Заступник голови МВС Антон Геращенко сповістив, що аварія сталася приблизно о 8.00 год. Водій заснув за кермом, вилетів на тротуар і збив пішоходів. За даними Геращенка, постраждали троє людей, двоє з яких померли.

Посадовець додав, що водій, очевидно, в погоні за грошима перепрацьовує у службі таксі та перевтомлюється, внаслідок чого він і заснув за кермом. Унаслідок ДТП загинули двоє жінок. 41-річну жінку, яка померла на місці, звали Олена.

Її впізнали сусіди, які в цей час також їхали на роботу. В загиблої залишилося двоє дітей: 20-річна донька та 11-річний син. Жінка працювала поблизу в одному з МАФів. Ще одна загибла була похилого віку. За попередніми даними, їй було близько 60 років

. Жінка отримала важку травму голови і померла у кареті “швидкої”. Травми отримали і двоє чоловіків, зокрема інвалід. Останнього затиснуло між кіоском і автомобілем.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...