facebook

Хворий на COVID-19 Степанов планує пройти період лікування, як звичайний пацієнт

Напередодні очільник МОЗ Максим Степанов отримав позитивний тест на коронавірус. Міністр охорони здоров’я зауважив, що хоче на собі оцінити, як працює протокол лікування коронавірусу в Україні.

Також Степанов заявив, що планує пройти період лікування, як звичайний пацієнт. Про це очільник МОЗ написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Що Степанов сказав про своє лікування

Як пояснив міністр охорони здоров’я, це дозволить йому побачити ситуацію з лікуванням в Україні. Він зазначив, що поточна ситуація дозволить йому виявляти проблеми й вирішувати їх у реальному часі.

Звичайно, кожен день я буду ділитися інформацією в соцмережах про свій “шлях пацієнта”. Моє завдання – виявляти найгостріші проблеми, і вирішувати їх в реальному часі,

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– сказав Степанов.

Максим Степанов отримав позитивний тест на коронавірус 14 листопада. Наразі урядовець перебуває на самоізоляції. Він додав, що працюватиме дистанційно.

Зверніть увагу! На СOVID-19 в Україні зараз хворіють президент Володимир Зеленський, а також голова Офісу Президента Андрій Єрмак. Вони перебувають у лікарні “Феофанія”. Також недугу діагностували у спікера Дмитра Разумкова та віцеспікера Руслана Стефанчука.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...