facebook

«Настя дуже важка – помоліться за неї»: дівчинка після ДТП у реанімації на ШВЛ, її братик – в хірургії

11-річна Настя у реанімації, вона на апараті штучної вентиляції легенів. Її брат Сашко в хірургії. Стан малого задовільний.

Жодних прогнозів щодо стану дівчинки, яка постраждала в ДТП 22 листопада, медики не дають.

Запевняють, що роблять все можливе, аби врятувати їй життя – і це зараз головне. А в коментарях та соцмережах знайомі родини просять молитви за дівчинку. Водійка в лікарні з дітьми Нагадаємо, аварія, в якій серйозно травмувались двоє дітей, трапилась 22 листопада, близько 15.00.

На автодорозі М-19, неподалік повороту на село Мишковичі Тернопільського району, перекинувся автомобіль PEUGEOT 308. На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водійка транспортного засобу не впоралася з керуванням, зачепила колесами узбіччя і як результат – злетіла з дороги, а транспорт перекинувся. На момент нещастя в салоні були діти.

Брат з сестрою отримали важкі травми, оскільки жоден не був ні в кріслі, ні в бустері. Мама від госпіталізації відмовилася. Жінка перебуває у лікарні поруч з дітьми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як вдалося нам дізнатись, Насті 3 жовтня виповнилось 11. Її братик Сашко 27 жовтня відсвяткував свій день народження – йому виповнилось 9. Мамі дітей, яка була того дня за кермом і теж травмувалась, але від госпіталізації відмовилась, 38 років.

Чи давно жінка за кермом і куди їхала з дітьми – поки невідомо. Грунтовних свідчень щодо подій, які передували аварії, поліція у неї ще не брала, адже жінка весь час біля дітей. Родина проживає у Тернополі, на Новому світі. Дорога нова, але не видно, куди їхати Аварія трапилась на щойно відремонтованій дорозі.

Там «чотирирядка», асфальтне покриття ідеальне. Читачі у коментарях нарікають, що ремонт асфальту провели, а дорожню розмітку не нанесли. І коли темніє чи туман, абсолютно не видно, куди їхати. За коментарем щодо стану покриття і розмітки ми звернулись до Служби автодоріг у Тернопільській області.

Щойно нам нададуть коментар – опублікуємо його. Також у соцмережах пишуть, що жінка обганяла фуру, саме тому її авто занесло.

У поліції поки не коментують цю інформацію. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, – повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області Богдан Шуляр.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...