facebook

Марцінків хоче, аби автомобілям було некомфортно в центрі. Проводити перекриття на вихідні

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків хоче максимально витиснути автомобілі з центральної частини Івано-Франківська.

Про це йшлося на оперативній нараді 24 листопада, інформує “Галка”.

Начальник відділу інспекторів з паркування – інспектор з паркування управління транспорту та зв’язку Михайло Костельний розповів про роботу франківських інспекторів з паркування.

“Цими днями виповнюється рік, як працюють інспектори з паркування в Івано-Франківську. У штабі працюють п’ятеро людей”, – говорить Костельний.

Найбільше порушень паркування фіксують в центральній частині міста – на вулицях Сахарова, Чорновола, Мельничука, Крушельницької та Галицькій. Загалом за час роботи інспекторів за порушення паркування було складено 4 547 адмінпротоколів на загальну суму понад 1 мільйон 474 тисяч гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Змінилися правила паркування для електромобілів та гібридів, тому ми маємо право штрафувати авто, які займають місця для електромобілів. Штраф – 340 грн”, каже Костельний.

Мер додав, що потрібно максимально витиснути автомобілі з центральної частини міста.

“Автомобілям має бути максимально некомфортно в центрі. Проводити якісь перекриття у вихідні… Ми біля Білого дому будемо перекривати, що не можна буде проїхати”, – говорить Марцінків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...