facebook

Грудень здивує аномальною погодою: стноптик пообіцяв українцям сюрпризи

Цього року буде ще одне «бабине літо»? Перший місяць зими здивує українців. Оскільки в середині грудня очікується потепління.

Народний синоптик Володимир Деркач розповів, похолодання на початку грудня буде незначним і невеликі морози можливі тільки ночами. Похолодання не буде критичним. Мінусова температура буде спостерігатися ночами, зрідка. Зима розпочнеться з незначного похолодання, але порадує і нетиповим для цього періоду теплом — зимовим бабиним літом. Після цього температура підвищиться, часом можливі невеликі опади, – розповів Володимир Деркач виданню «Факти».

В кінці першої декади та у початку другої в Україні знову трохи похолодає, а ближче до середини місяця температура повітря почне підійматися. А ось з 19 грудня синоптик знову прогнозує похолодання. А ось у День святого Миколая, 19 грудня, вночі температура може істотно впасти. Остання декада грудня очікується теплою з нетиповою для зими погодою. Тільки під кінець року можливі незначні заморозки та сніжок, – спрогнозував синоптик.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...