facebook

На Прикарпатті коронавірус убив родину депутата, вони довго лікувалися вдома: подробиці трагедії

На Івано-Франківщині від коронавірусу померла майже вся родина місцевого підприємця й депутата.

Першою від інфекції померла його невістка, слідом за нею – син, а потім уже й дружина. Сам чоловік нині в лікарні. Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Довго лікувалися вдома Ще на початку листопада в Рогатині на Прикарпатті померла від коронавірусу 43-річна Маріанна Кліщ, невістка депутата Івано-Франківської районної ради Миколи Кліща. Слідом за нею помер і її чоловік, син депутата Степан.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Кажуть, що вони начебто довго лікувалися вдома. У них почалися ускладнення, і вже лікарі не змогли їх урятувати”, – розповідає один зі знайомих. Пізніше захворіла дружина самого депутата – Галина. Вона теж не змогла подолати хворобу. Сам Микола Кліщ нині перебуває в лікарні. Сиротами залишилися двоє дітей У Степана і Маріанни залишилися двоє дітей: 21-річна Тетяна, студентка одного з івано-франківських вишів, і молодший 15-річний син Сергій, ще школяр.

Сам депутат, член місцевої партії “Свобода”, зовсім недавно пройшов вибори. У місті він відомий як один із власників мережі аптек “Калина”. Правда, у документах він, як і його дружина Галина, значиться як підписант. Родичі померлих не хочуть спілкуватися з журналістами. “Дайте нам спокій, нам і так важко”, – відповіла одна з них. Продавали маски й ліки“Це були чудові люди. Навіть найкращі, молоді та багаті люди теж умирають від цієї інфекції”, – сказала нам одна зі знайомих. Одна з однокласниць Степана Кліща Ірина Гречух написала: “З великим сумом і жалем ми змушені попрощатися ще з одним вірним другом, дорогим однокласником Степаном Кліщем. Від болю рветься серце, що з нами вже немає двох прекрасних людей. Їхні душі возз’єдналися на небесах. Співчуття діткам, які залишилися сиротами, батькам і близьким. Ви завжди в наших серцях”.

Степан і Маріанна обоє були підприємцями. Маріанна, судячи з документів, займалася здачею в оренду нерухомості. Її чоловік Степан постачав до лікарень і дитячих установ маски, респіратори, безконтактні градусники. Буквально чотири роки тому старша дочка Маріанни і Степана закінчила школу з медаллю. Мама дуже пишалася нею. Під їхнім спільним фото друзі писали, що дочка дуже схожа на маму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...