facebook

П’ятирічний хлопчик виніс з палаючого будинку маленьку сестричку і повернувся за собакою: герою аплодує весь світ

Хлопчика відзначила нагородою і назвала “почесним пожежним”

У Сполучених штатах Америки 5-річний хлопчик виніс з вогню сестру і повернувся за собакою.

Читайте Знай в Google News!

В американському штаті Джорджія п’ятирічний хлопчик Ной Вудс виніс з палаючого будинку свою дворічну сестру. Після цього маленький герой повернувся, щоб врятувати собаку, повідомляє CNN.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Маленький Ной не запанікував, а взяв дівчинку і виніс її з дому через єдиний можливий вихід – відкрите вікно. Після цього він повернувся в будинок і виніс звідти собаку. Після цього хлопчик побіг в сусідній будинок, де живе його дядько, і попросив про допомогу.

Завдяки рішучості і сміливості 5-річного хлопчика вдалося запобігти справжній трагедії, адже в той момент в будинку спали ще шестеро членів сім’ї.

“Ми вже бачили, як діти повідомляли своїм батькам про небезпеку. Однак щоб п’ятирічний хлопчик був досить пильним, щоб це зробити… Досить незвично” – сказав Дуейн Джемісон, глава пожежної служби Бартоу.

Пожежники повідомили, що причиною загоряння стало коротке замикання в спальні Ноя. Він і ще чотири члени сім’ї отримали незначні опіки і легке отруєння чадним газом. Місцева пожежна служба відзначила Ноя нагородою за порятунок людей і назвала “почесним пожежним”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...