facebook

Терористи на Донбасі обстріляли ЗСУ та запустили коптер – штаб ООС

Терористи на Донбасі обстріляли ЗСУ та запустили коптер – штаб ООС

Російські терористи на Донбасі знову знехтували домовленостями про перемир’я, влаштувавши масовані обстріли позицій Збройних сил України та запустивши туди свій коптер.

Як повідомила пресслужба штабу Операції Об’єднаних сил у Facebook, загалом 9 грудня окупанти зірвали режим тиші 9 разів. Зокрема, ворог тричі відкривав вогонь поблизу Талаківки із гранатометів різних систем та стрілецької зброї (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

У районі Водяного російсько-окупаційні війська били зі стрілецької зброї, а поблизу Авдіївки – з автоматичного станкового гранатомета. Крім того, для коригування вогню з АГС зі сторони Мінерального бойовики підняли в повітря безпілотник типу “квадрокоптер”. Однак воїни ЗСУ кількома пострілами збили його після перетину лінії розмежування.

Ще одне порушення терористів, яке було зафіксовано на фронті, – це факт інженерного обладнання позицій у бік українських підрозділів поблизу Водяного та Луганського. Біля останнього загарбники в процесі робіт здійснили три підриви з використанням зарядів розмінування. Про злочинні дії терористів українські захисники одразу ж повідомили ОБСЄ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними зведення штабу ООС, бойових втрат і поранень у лавах ЗСУ 9 грудня внаслідок ворожих провокацій не було.

Що стосується початку доби 10 грудня, то в цей час ворог вже встиг один раз зірвати перемир’я – він відкрив вогонь зі стрілецької зброї неподалік від Мар’їнки. Оскільки постріли не були прицільними, українські воїни на них не відповідали.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...