facebook

“Я гаряча людина”: Мер Черкас вибачився перед Зеленським

Бондаренко наголосив, що слід забути про протистояння між міським головою і президентом

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вибачився перед президентом України Володимиром Зеленським. Про це він заявив у своєму відео, яке опублікував у Facebook.

“Ми повинні забути про протистояння між міським головою і президентом. Як міський голова, я хотів би повибачатися перед президентом за те, що я, в принципі, не себе відстоював, а жителів міста. Я гаряча людина, але я щира людина і я завжди буду пліч-о-пліч стояти з патріотами, які захищатимуть нашу країну. Пане президенте, я хотів би вибачитися офіційно. Наше завдання – спільно працювати на Україну”, – сказав Бондаренко.

Також він підкреслив, що треба забути про передвиборчі свари і об’єднатися, щоб спільно працювати над вирішенням усіх проблем міста, як погодних, так і тих, що пов’язані з коронавірусом.

Нагадаємо, 30 квітня 2020 року міська влада Черкас вирішила послабити карантин та дозволила з 1 травня роботу більшості магазинів та відвідування зелених зон.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У відповідь глава МВС Арсен Аваков заявив, що реакція на дії черкаської влади щодо зняття карантинних обмежень буде досить жорстка. А через деякий час на фоні цього поліція відкрила кримінальну справу.

Однак мер Черкас Бондаренко звернувся до Зеленського і заявив, що місто буде чинити опір і що його не здолати. У свою чергу президент заявив, що Бондаренко – “бандит”, а його дії – популізм.

Пізніше міський голова подав до суду позов на Зеленського про захист честі, гідності й ділової репутації. Та Печерський районний суд Києва не задовольнив його.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...