facebook

У Польщі покарали українського далекобійника за напис “Бандера”, ФОТО

Український водій, який працює в польській компанії з міжнародних перевезень, розмістив на лобовому склі своєї вантажівки великий банер з написом “Бандера” і був за це покараний.

Про це повідомило в п’ятницю, 11 грудня, польське видання Onet. Вантажівка однієї з Свентокшиських транспортних компаній, де працює українець, здійснювала міжнародні рейси на польських реєстраційних номерах. На території Італії фуру сфотографували і розмістили знімок в соцмережі. Фотографія викликала величезний сканал в Польщі, де лідера ОУН Степана Бандеру вважають військовим злочинцем, покладаючи на нього відповідальність, зокрема за загострення міжнаціональних конфліктів на Волині.

Транспортній компанії довелося вибачатися за свого співробітника в соцмережі. “Ми безапеляційно відмежовуємося від пропаганди діяльності будь-якої ідеології, з якою був пов’язаний Бандера. Ми розуміємо серйозність ситуації. Ми не терпимо таких дій. Ми нічого не знали про цю ситуацію, ми про все дізналися з Facebook. Ми вибачаємося перед усіма, хто постраждав від цієї ситуації. Водія притягли до відповідальності. Ми відреагували відразу після отримання інформації“, – заявив перевізник.

До відповіді була долучена фотографія, на якій лобове скло вантажівки вже не мало напису “Бандера”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...