facebook

“Поїхав на заробітки у Польщу, а потрапив у страшну ДТП”: бійцю АТО з України терміново потрібна допомога

Іван Зданевич – молодий хлопець з Сокальського району Львівської області, який потрапив у жахливу ДТП у Польщі і зазначав значних травм. Його життя висіло на волосині, але йому вдалося врятуватися. Зараз хлопцю потрібна допомога на реабілітацію та лікування після цієї страшної аварії.

Про це повідомляє інформаційний портал “In Poland”, передає “Це моя Україна”.

Молодий хлопець спершу на сході України виборював рідну землю від загарбників, а тепер на рідній Львівщині продовжує переможний шлях до свого повного одужання.

Сім років тому хлопця призвали на строкову службу в армію. Проте, коли в 2014 році в країні розпочалось вторгнення ворога і на сході держави почали захоплювати землі, Івана та його побратимів–строковиків «перекинули» в зону АТО, де він захищав державу до 2015 року.

Після того Іван Зданевич повернувся додому, щоби тут розпочинати нове, післявоєнне життя. Але, зважаючи на фінансові труднощі в родині, молодик змушений був податися на заробітки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Польщі, куди поїхав Іван, була і цікава робота, і хороші умови, і непогана оплата. Він працював у місті Седльце. Але все це обірвала страшна ДТП, яка трапилася 8 лютого 2019 року. У вкрай важкому стані сильно травмованого Івана було госпіталізовано до місцевої лікарні. На кону стояло його життя. Він перебував у комі, а лікарі не давали шансів на одужання…

Ба більше, до матері Івана телефонували лікарі з Польщі і запропонували жінці підписати документи про відключення її сина від апаратів, які підтримували життєдіяльність його організму.

На щастя, материнський інстинкт та сильна віра матері врятували юнака. Вже за кілька днів хлопець прийшов до свідомості і розпочав свій новий шлях – шлях до одужання.

В Україні Іван без жодних сумнівів розуміє, що його незламна віра і наполеглива праця дадуть йому можливість стати на ноги та відновити своє попереднє здоров’я. Рідні хлопця замовили йому спеціальні поруччя, тримаючись за які він щоденно тренується. Але, звісно, для більш дієвого результату, консультації та фахової допомоги лікарів, Іванові потрібно пройти кілька курсів реабілітації.

Тому, на цьому етапі є велика потреба в спільній підтримці хлопця. Кожен із нас, перекинувши бодай мінімальну суму коштів, доповнить загальний бюджет, необхідний на лікування хлопця.

Хто має бажання допомогти Івану надсилайте кошти на його картку:

Номер карткового рахунку Івана Зданевича у ПриватБанку:
4731 2191 2312 0358

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...