facebook

Помер мер Харкова Геннадій Кернес

Мер Харкова Геннадій Кернес помер сьогодні, 17 грудня. Про це повідомив його друг, бізнесмен Павло Фукс. 

“Сьогодні вночі зупинилося величезна добре серце мого найкращого друга Геннадія Кернеса. Наслідки коронавірусної інфекції дали серйозні ускладнення на роботу життєво важливих органів і систем його організму. Вічна пам’ять тобі, мій друже”, – написав Павло Фукс в Telegram.

Геннадію Кернесу був 61 рік. Після ускладнень коронавірусу мер Харкова тривалий час лікувався у берлінській клініці “Шаріте”.

Нагадаємо, мера Харкова Геннадія Кернеса не було чути з кінця серпня 2020 року. Перед цим він підхопив коронавірус, який викликав ускладнення – двостороннє запалення легень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

10 вересня його поклали в харківську лікарню, а в ніч на 17 вересня літаком госпіталізували до німецької клініки “Шаріте”.

11 листопада у Мережі з’явилося перше фото хворого Геннадія Кернеса. Харківський очільник передав привіт із Німеччини через свого друга – бізнесмена Павла Фукса. На світлині Кернес на лікарняному ліжку і з під’єднаними трубками.

Більше жодних повідомлень від Геннадія Кернеса не було. Про стан здоров’я мера Харкова періодично інформували його соратники.

11 грудня стало відомо, що стан здоров’я міського голови Харкова Геннадія Кернеса погіршився. Як розповів секретар міської ради Ігор Терехов, у Кернеса відмовили обидві нирки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...