facebook

Кращий рік. Астролог назвала знак зодіаку, для якого 2021 рік стане максимально успішним

Астролог Сьюзан Міллер назвала знак зодіаку, для якого 2021 рік стане найкращим.

Щороку астролог Сьюзан Міллер називає знак зодіаку, для якого Новий рік стане дійсно особливим. У 2019 це був Стрілець, в 2020 – Козеріг, а в 2021 – Водолій.

Астрологічно запорука гарного року полягає в тому, що Юпітер, планета достатку, розширення та удачі, посміхається вашому знаку зодіаку. Це означає, що можливості будуть усюди, можуть проявлятися різними способами: “Водолій буде багато подорожувати і досить далеко, адже Юпітер завжди змушує рухатися”, – говорить Міллер.

«Окрім того ви можете зустріти свою долю – єдину і справжню любов. Цей рік ідеальний для подібної зустрічі».

Міллер додає, що цей рік для Водоліїв також може означати вдалий час для розширення сім’ї за рахунок дитини, якщо це стоїть на вашому порядку денному. Або ж у цей час знак може процвітати в кар’єрному зростанні та розширюватися в професійній діяльності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До того ж ідеальний рік цього знака збігається з поворотним переходом в Еру Водолія, а тому всі планети, що проходять по повітряному знаку, будуть йому допомагати.

«Водолії в 2021 році знайдуть своє справжнє покликання і те, як вони можуть допомогти людям, тому що допомога людям властива представникам цього знаку. Це гуманітарний знак». – каже астролог.

Зрештою, 2021 рік стане прекрасним часом для Водоліїв, щоб робити все, що вони хочуть, направляти свою енергію та дійсно займатися тим, чим вони захоплені.

Але варто відзначити, що успіх до Водоліїв прийде не відразу, адже в першій половині року Юпітер з’єднується з Сатурном, планетою наглядачем, яка може уповільнювати успіх. Тому Водолії можуть не відчувати в достатній мірі енергію «свого року» в січні і лютому, а удачу потрібно трохи почекати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...