facebook

“Сам виховує двох доньок”: тато з дівчатками в гололід потрапив у ДТП, потрібна допомога

Допомоги потребує Васильєв Олександр з доньками, які нещодавно у гололід потрапили у ДТП. Про допомогу у соціальній мережі facebook просить тренер доньки постраждавшого Олег Чернишенко.

Плюс в карму за подарунок Вашою допомогою сім’ї нашої чемпіонки Насті Кононенко. Її тато, який виховує сам двох доньок, в гололід потрапив в ДТП, і разом з меншою донькою заліковує травми. Машина на якій, практично заробляв на сім’ю, вибула з строю.

Недавно з друзями допомагали робити операцію на руці старшій донці, після двойного перелому, а тут чорна полоса продовжилась. Хто може долучіться, будь-ласка, провести новорічні свята цій сім’ї. Скидаю номер картки Васильєва Олександра – тата Насті, який довго відмовлявся від допомоги. Але вважаю, на його місці може бути кожен, а особливо коли єдиний годувальник сім’ї і годувальниця (машина) вибувають з строю, це необхідно.

У коментарях до допису тренера, уточнили, що в автомобілі також перебувала мама дівчаток, яка також сильно постраждала. Тренер Олег Чернишенко, відповів, що про це йому невідомо.

“Цього не знаю, постраждали всі, і не за вини п’яного водія, це точно. Якщо так, я думаю, Саша їй допоможе. І в неї є багато друзів, родичів, що так само як і я може підключитись на допомогу. Я підключився, як тренер доньки Саші і який знає цю сім’ю, дружить з нею. Не раз машина Саші доомогала в перевезенні дітей, натренуванні та змаганнях. А друзям Олі ніхто не забороняв прийти їй на допомогу. Тепер і я про це знаю і постараюсь також їй допомогти сам”, – відповів Олег Чернишенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...