facebook

Катували через 150 грн, а потім відправляли фото трупа: на Львівщині покарали вбивць 17-річного хлопця

У м. Жовква Львівської області троє підлітків до смерті закатували 17-річного Павла Арсентьєва.

Після вчиненого його тіло закопали біля будинку. Трагедія сталась ще у травні 2019 року, проте суд виніс вирок лише у грудні 2020. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Так, причетними до вбивства 17-річного хлопця є троє підлітків, віком 15-17 років. Їм суд присудив 8 та 7,5 років тюрми. Деталі вбивства 17-річного Павла Арсентьєва із Жовкви: Хлопця просто з будинку в квітні 2019 року викрали його друзі. Вони відвели його у приватний будинок, де кілька годин катували. Коли Павло помер, його тіло закопали перед будинком одного із вбивць.

Його знайшли аж на 12 день після жорстокої розправи. Знайома покійного та його вбивць розповіла, що один із катів прислав фото Павла, на якому той був мертвий. Дівчина на той момент була в Італії. Вона просила врятувати хлопця. Проте агресори почали погрожувати і їй. Злочинці вбили свого друга через 150 гривень, котрі вбитий був винен за поламаний телефон. Зазначається, що молодий хлопець часто позичав гроші для хворого батька, котрий помер за тиждень до вбивства.

Згодом нападники заявили, що хлопець із “відсотками” винен їм 12 тисяч гривень. Про вбивство Павла знала також його дівчина Зоряна. Проте і вона мовчала. Не все так добре з родичами вбитого. Коли вбивці подзвонили родичам хлопця, брат начхав на те, що 17-річного Павла жорстоко б’ють. Сестра теж проігнорувала все, заявивши, що вона вагітна та не може добратися.«Мама сказала, що вона його власними руками вб’є, бо він винен їй гроші теж», – каже 15-річний убивця. За словами вбивці, після цього вони і добили 17-річного хлопця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Журналістка Вікторія Балицька з посиланням на поліцію повідомила, що родичам про те, що знайшли мертвим Павла, повідомили 24 квітня. Але ніхто в цей день не прийшов у відділок. І наступного дня не прийшли За ними поліція послала автомобіль, бо був ризик, що родичів так і не дочекаються, а треба було його впізнати, документи дати та ін. формальності залагодити.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...