facebook

В Польщі у річці знайшли тіло мертвої українки

Біля замку Ксьонж у Валбжиху було зроблено жахливе відкриття. Тіло жінки було знайдено в річці поблизу стежки Хохбергів.

Місцеві ЗМІ повідомили про трагедію у вівторок, 16 грудня, пізно увечері. Тіло знаходилось на досить важкодоступному місці — на відтинку річки Пелзниця, яка знаходиться поблизу замкового комплексу Ксьонж. Раніше ми нічого не писали про цей випадок, адже сході трагедії постійно стаються в будь-якому місті чи країні. Проте поліція поінформувала нас про те, що ідентифікувала жертву — нею виявилася 45-літня українка.

Поки не встановлено, як загинула наша землячка. З нею міг статися нещасний випадок, або хтось сприяв її смерті — скинувши додолу.

Перша версія звучить правдоподібно, адже кілька днів тому ЗМІ попереджали, що стежка Хохбергів була закрита через ризик обвалу та аварії. За неофіційною інформацією, жінка була мешканкою житлового комплексу Пястовського у Свєбодзіцах.

На даний момент не ясно, чи сприяли її смерті треті особи. Патологоанатомічна експертиза не дала чіткої відповіді щодо обставин смерті, тож необхідно було призначити додаткові аналізи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...