facebook

На Одещині через ревнощі сталося жорстоке вбивство: нові деталі трагедії(фото)

Під Одесою 23 грудня трапилася трагедія. 34-річний Олег Маланюк впритул розстріляв автомобіль, у якому їхав 36-річний Володимир Ш. Вбивство трапилося на ґрунті ревнощів.

Через кілька днів, 26 грудня, підозрюваного затримали неподалік. Вирахували за мобільним телефоном, з якого він подзвонив другові, щоб попросити грошей. Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL. Розстріляв впритул Вбивство на дорозі біля села Ставрово в Одеській області сколихнуло маленьке містечко Подольськ (колишній Котовськ).

34-річний Олег Маланюк рано вранці на безлюдній дорозі своєю Honda з іноземними номерами перекрив рух ВАЗ 2108, в якому їхав Володимир Ш., і пострілом із мисливської рушниці вбив його. Потім він повернувся у свій автомобіль і зник. Поліція оголосила план “Сирена”. Деякі знайомі припускали, що Олег міг сховатися в невизнаному Придністров’ї, оскільки там у нього є родичі. Однак уже 26 грудня Маланюка затримали в селі Біляївка. Він зателефонував другові, щоб попросити грошей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сварилися через ревнощі

Ті, хто знає Маланюка, кажуть, що трагедія сталася через те, що від нього пішла його дружина, 29-річна Христина С. Вони одружилися 2010 року. За словами знайомої, Христина й Олег були разом дуже давно, ще зі школи. Тому їхнє весілля і народження дочки нікого не здивували.

Сам Олег Маланюк “крутився”, щоб забезпечити сім’ю, останнім часом він торгував дровами. “А його батьки давно торгують на ринку. Тому молода сім’я змогла побудувати собі добротний будинок. Сам Олег – дуже такий зухвалий, сміливий, безбашений. І трохи романтик”, – написала в соцмережах одна з його знайомих.

Однак, за словами знайомих родини, одного разу Олег повернувся додому і застав Христину в обіймах Володимира Ш. – свого найкращого друга. У пориві злості, нібито він навіть схопив рушницю і вистрілив у стелю. Після цього пара розлучилася. Але пізніше Христина знову зійшлася з Володимиром. Подейкують, що вони навіть чекали дитину.

“Володимир був одружений, але дітей у нього в шлюбі не було. Вони дружили сім’ями – Володимир із дружиною та Олег із Христиною. Ходили в гості одне до одного. Дружина Вови теж була в шоці від того, що трапилося. Фактично вони обоє, Володя і Христина, зрадили своїм половинкам. І пристрасті так і не вщухли”, – розповідає знайома. Також у соцмережах пишуть, що перед убивством між Володею та Олегом сталася сварка. Дійшло навіть до бійки. І наступного ранку Маланюк взяв у руки рушницю і вчинив убивство.

Сам убитий Володимир – єдиний син у своєї матері. Раніше у нього були дві сестри, але вони загинули. “Це був дуже гарний хлопець. Високий, великий, але дуже добрий. Ми його ще називали “мамонтеня”, настільки він був добродушний, чуйний”, – розповіла одна з його знайомих. Володимир також грав у футбол у місцевій команді, був захисником.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...