facebook

На Одещині у ДТП загинула літня жінка та ще троє травмувалися

На Одещині у ДТП загинула літня жінка та ще троє травмувалися

КИЇВ. 7 січня. УНН. На Одещині на трасі “Одеса-Рені” трапилося ДТП у якому загинула літня жінка та травмувалося троє осіб: водійка авто та двоє дітей. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в Одеській області.

“Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася близько 13-ї години в селі Миколаївка-Новоросійська, одна людина загинула, ще три — травмовані. За попередньою інформацією працівників Саратського відділення поліції, які працюють зараз на місці події, 45-річна водійка Opel не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням і з’їхала в кювет”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що жителька Білгорода-Дністровського була не сама — в салоні автомобіля знаходилися її 71-річна мати, 9-річний син та його приятель-одноліток.

“На жаль, від отриманих травм літня жінка загинула, дітей лікарі госпіталізували з забиттям грудної клітини, лише кермувальниця відбулася незначними подряпинами, їй госпіталізація не знадобилася”, — йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі повні обставини ДТП встановлюються, вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху абo експлуатації транспoрту oсoбами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...