facebook

На Прикарпатті “синій” друг мами познущався з малюка, поки та розважалася з пляшкою

Під Франківськом п’яний чоловік побив сина своєї знайомої.

В Івано-Франківській області чоловік побив дитину своєю знайомою, за що поліція нагородила його кримінальним провадженням.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Бурштин на Прикарпатті. 7 січня в поліцію звернулася мешканка Галицького району із заявою про фізичне насильство щодо її сина. На місце події відразу ж направили слідчо-оперативну групу.

По прибуттю правоохоронці встановили, що 6 січня заявниця разом зі своїм сином приїхала в місто Бурштин, де протягом двох днів випивала зі своїм 59-річним знайомим. Коли чоловік був уже неабияк п’яний він кілька разів ударив дитину по обличчю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження згідно частини 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. З приводу події правоохоронці спілкуються з кривдником. Постраждалого хлопчика відправили до медичного закладу Івано-Франківська.

Мати дитини також не залишилася без уваги-копи притягнули її до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Ювенальна поліція взяла ситуацію під контроль, провідує хлопчика в лікарні, а також приїжджає за його місцем проживання, щоб переконається, що вдома він буде в безпеці. Джерело.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...