facebook

На Донбасі загинув молодий українець, від його історії не стримати сліз: “Війна підібралась впритул і забрала тата”

Олег Андрієнко став першим загиблим у 2021 році.

Війна на Донбасі не припинилася й з настанням 2021 року. На жаль, у перших днях нового року загинув український військовослужбовець – Олег Андрієнко

Історію мужнього бійця та молодого батька розповіли на фейсбук-сторінці фонду “Повертайся живим”. “У кожного загиблого на війні є ім’я. Перший загиблий у 2021 — Олег Андрієнко. Він загинув вчора у Пісках. Олегу було і буде завжди вже 37 років.”, – йдеться у повідомленні.

Як розповіла Natasya Nagorna, на фото Олег зі своїм сином Тимуром, який народився влітку. Чоловік дуже радів появі сина. До того ж в одному підрозділі з ним, тільки на іншій позиції, перебуває і брат Олега.

“Не кажіть після цього, що війни немає чи вона десь далеко. Вона дуже-дуже близько: до маленького Тимура вона підібралась впритул і забрала тата. Світла пам’ять захиснику України! Пам’ятайте!”, – йдеться у повідомленні. “Світла пам’ять! Дуже сумно, що гинуть наші молоді сини… Царство небесне. Героям слава!!!”, “Стирає все час, але біль не проходить… У кожного є про кого згадувати… І горе не в тому, що люди йдуть, що немає сил їх забути і не чекати… Світла пам’ять і вічний спокій… Співчуття рідним і близьким…”, “Як несправедливо, хтось просто помер від горілки або наркотиків, а тут йдуть кращі, герої не вмирають, вони йдуть на небо і дивляться на нас. Слава Героям, Слава Україні, Спочивай з миром, вічна пам’ять”, – висловлюють співчуття розчулені українці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...