facebook

“В одну мить обірвалося життя, а він їхав на службове завдання”: у ДТП трагічно загинув 35-річний поліцейський

Увечері 15 січня обірвалося життя 35-річного Ігоря Мороза, заступника начальника вiддiлу УІАП ГУНП в Житомирській області. Чоловік загинув під час виконання службових обов’язків у результаті ДТП. Поліцейські висловлюють співчуття родині та схиляють голови у скорботі за колегою, який пішов у вічність.

Про це повідомляють у Поліції Житомирської області, передає “Це моя Україна”.

“Ігор Мороз був відповідальним та принциповим працівником, доброю та порядною людиною, щирим та надійним другом.

За освітою військовий зв’язківець, після закінчення Житомирського військового інституту, більше 5 років віддав Збройним Силам України. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2014 році і був у різних підрозділах. У червні-липні 2015 року у складі зведеного загону поліцейських Житомирщини виконував службові завдання на сході держави у зоні проведення Антитерористичної операції.

З 2018, як висококваліфікований фахівць, призначений заступником начальника відділу зв’язку та телекомунікацій (нині – вiддiл телефонних комунiкацiй, структурованих кабельних систем, відео, аудiосервiсiв та електронних засобів контролю управління iнформацiйно-аналiтичної пiдтримки ГУНП в Житомирській області).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

15 січня капітан поліції Ігор Мороз виїхав на власному автомобілі Volkswagen Polo для виконання службового завдання і потрапив у ДТП у м. Житомирі. Від отриманих травм поліцейський загинув на місці події.

Керівництво Головного управління Національної поліції в Житомирській області та весь особовий склад висловлює співчуття родині загиблого та сумує за колегою та товаришем.”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...