facebook

У лікарні підліток згвалтував п’ятирічну дівчинку

У Полтаві 13-річного підлітка підозрюють у зґвалтуванні п’ятирічної дівчинки. Вони перебували в одній лікарняній палаті після госпіталізації.

Інцидент стався ще в грудні 2020 року. У поліції заявили, що вина хлопця доведена – в січні з ним провели слідчі дії, передає ТСН. Зазначається, що чотирьох вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації доставили в лікарню з діагнозом “отруєння”.

Всі вони перебували в одній палаті – двоє п’ятирічних дітей, а також 10-річний хлопчик і підліток 13-ти років. Останній, за даними правоохоронців, згвалтував дівчинку у неприродній спосіб.

“Причетність 13-річного підлітка доведена. Проведені необхідні експертизи, які підтверджують це. Постраждалій надається психологічна допомога”, – сказав спікер Нацполіції Полтавській області Юрій Сулаєв.

Відкрито кілька кримінальних проваджень – одне за частиною 4 статті 152 (згвалтування неповнолітньої дитини), ще два за статтею 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) КК. Правоохоронці перевірять можливі порушення з боку вихователів реабілітаційного центру та медичного персоналу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...