facebook

“Моліться за нього”: в Парижі жорстоко побили підлітка з України. Максимальний репост(фото)

15 січня о одному з центральних округів Парижа, недалеко від Ейфелевої вежі, був жорстоко побитий 14-річний Юрій.

Це сталося близько 18:30, коли Юра разом з друзями повертався з коледжу. На них напала група близько 10 осіб в масках, озброєна металевими палицями, битами і ножами. Всім вдалося втекти, за винятком постраждалого Юрія.

Про це повідомляє “Українська Служба Інформації” з посиланням на власного кореспондента. Також про побиття хлопця повідомляють французькі ЗМІ.

Повідомляється, що хлопцеві завдали безліч ударів. Він залишався у свідомості і благав не залишати його помирати. Просив, щоб передали його мамі, щоб вона не хвилювалася. Все це відбувалося в одному з нібито безпечних округів Парижа, поруч з торговим центром “Beaugrenelle”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляє виданню “УСІ” мати постраждалого, її не пускали до сина, оскільки стаю підлітка був вкрай важким.

“Те, що вони зробили з моїм сином, я нікому не побажаю. Те, що вони зробили з моєю дитиною – просто неможливо уявити. Моє серце розривається … Ми молимося і віримо, що Бог поверне нам Юру. Він завжди був тим хлопчиком, з яким я з самого народження говорила як зі справжнім чоловіком”, – розповіла мати побитого хлопця.

На даний момент Юра знаходиться в реанімації, в комі. Його стан лікарі описують як критичний. В хлопця пробитий череп в декількох місцях, множинні переломи рук, пальців, ребер, ножові поранення, травма очей. Жорстокість людей, які били Юрія, шокувала і саму поліцію Парижа.

Сім’я хлопчика і українська діаспора у Франції просять про допомогу українських громадян, що мають родичів і друзів в Парижі, а саме про репоста інформації про напад, так як розшукують свідків даної події. Свідки можуть анонімно надати будь-яку інформацію, навіть саму незначну, так як вона допоможе знайти злочинців.

Сьогодні, 21 січня Юрі виповнилось 15 років. Близькі та рідні підлітка звертаються з проханням молитися за нього і будуть вдячні кожному за допомогу.

Повідомляється також, що хлопчик родом з Закарпаття.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...