facebook

Померла мама і новонароджений хлопчик: на Рівненщині через COVID-19 сталася трагедія

Породілля та новонароджене немовля померли через кілька днів після пологів Про смерть жінки стало відомо із соцмереж у понеділок, 25 січня. У фейсбуці поширили пост, у якому висловлювали співчуття начальнику відділення призову

Млинівського районного територіального центру комплектування та соцпідтримки (колишній військкомат) з приводу смерті дружини та сина.

Подаємо текст посту без змін:

Жахливий біль ятрить душу…. Рве її навпіл…. Так боляче, коли людина, яку любиш понад усе, залишає Тебе навіки…. Коли Ти більше ніколи не зможеш обійняти, поцілувати, просто подивитися у кохані очі…. Керівництво та особовий склад Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки висловлюють щирі слова співчуття начальнику відділення призову Млинівського РТЦК та СП старшому лейтенанту Возюку Олександру Володимировичу з приводу втрати таких дорогих серцю дружини Возюк Надії Володимирівни та синочка Ярослава.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та сумуємо разом з Вами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Померла млинівчанка Надія Возюк, яка хворіла на COVID-19. Їй було 37 років.

У Дубенському пологовому будинку повідомили, що жінка з Млинова народжувала у них, бо саме тут надають допомогу вагітним з області, у яких діагностували коронавірус, про це повідомляє Інформаційний портал міста Дубна.

Стан вагітної погіршувався за акушерсько-гінекологічними показниками, а тому через нагальну потребу зробили кесарський розтин. Хлопчик з’явився на світ на 28 тижні вагітності, тобто недоношеним. Дитину забрали відразу в реанімацію у Рівне, бо там була глибока недоношеність. Потім і млинівчанку перевели у Рівне. Але її теж не змогли врятувати. Немовля померло вчора, 24 січня, – розповів головний лікар Дубенського пологового будинку Ростислав Андрощук.

За неофіційною інформацією, в жінки були ще патології. Коронавірус і вагітність спровокували захворюваності, що «дрімали». Остаточну причину смерті встановить експертиза.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...